Afdrukken

Themagroep Circulaire Watertechnologie richt zich op technieken en technologieontwikkeling voor waterbehandeling. Ook andere relevante ontwikkelingen worden gevolgd, zoals ontwikkelingen in de waterketen en op het gebied van energie en duurzaamheid.

De themagroep wil het uitwisselen van informatie bevorderen en discussies op gang brengen op het gebied van waterzuivering. Deze discussies moeten niet alleen tussen technologen onderling gevoerd worden, maar ook met beleidsmakers en bestuurders die betrokken zijn bij toekomstige ontwikkelingen.

Activiteiten

De themagroep streeft er naar om tenminste twee activiteiten per jaar te organiseren. Waar van toepassing wordt de samenwerking gezocht, met andere themagroepen, STOWA, Wetsus, universiteiten etc. De doelgroep bestaat uit technologen, beleidsmedewerkers en bestuurders van waterschappen en van andere overheden, maar ook medewerkers van adviesbureau's en bedrijven die betrokken zijn bij het zuiveren van afvalwater in brede zin. Ook vergunningverleners en handhavers die actief zijn op het gebied van waterzuivering vallen onder de doelgroep.

Nieuws, activiteiten en verslagen

Leden van de Themagroep Circulaire Watertechnologie

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765