KNW AGENDA

Webinars en andere activiteiten van onze vereniging.

Event door Jong KNW: kanotocht door de binnenstad van Utrecht, met aansluitend netwerkborrel. Tijdens de kanotocht krijgen we veel informatie over Utrecht en haar waterhistorie, en natuurlijk is er veel gelegenheid om bij te praten. Kom jij ook? Donderdag 15 juni 2023 - we vertrekken om 16:00 uur en er is plek voor max 35 deelnemers, dus meld je snel aan.

Logo jong KNW

JONG KNW Netwerkmiddag

Kano & borrel in de binnenstad van Utrecht
donderdag 15 juni 2023 | vanaf 16:00 uur | Utrecht

De kanotocht en de borrel zijn een mooie gelegenheid om collega's te ontmoeten uit de watersector. En ken jij Utrecht goed? Wie weet heb je dan wel prijs bij de borrel!

Er is plek voor 35 personen, daarna werken we met een wachtlijst. Bij verhindering graag bijtijds afmelden i.v.m. reserveringen.

Graag tot dan!

PRAKTISCHE INFORMATIE en aanmelden

  • datum: donderdag 15 juni 2023
  • tijd: start om 16:00 uur
  • locatie: binnenstad Utrecht
  • adres: informatie volgt na aanmelding

Aanmelden: via het registratieformulier

ORGANISATIE
Jong KNW, contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl