KNW AGENDA

Activiteiten van onze vereniging

Passie voor water? en schrijf jij nu jouw BSc of MSc scriptie aan een 'water'opleiding, of heb je je scriptie onlangs afgerond? Stuur hem in voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2023! Insturen kan tot eind september 2023 (nieuwe sluitingsdatum), en de prijsuitreiking is tijdens het KNW Najaarscongres in november. Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar, en doe mee!

pixabay water2

Stuur jouw scriptie vóór eind september 2023 in en ding mee naar eeuwige roem, een boost voor je CV en een leuke geldprijs.

HBO- en WO-Scriptieprijs - inschrijving 2023
♦  Schrijf jij dit jaar jouw Bachelor of Master scriptie? Zie Waternetwerk HBO- en WO-Scriptieprijs voor alle informatie voor het insturen van jouw scriptie.
♦  Laat je inspireren! De winnaars van 2022 - vanuit Universiteit Wageningen, TUDelft, UTwente, Hogeschool van Hall Larenstein en Hogeschool Rotterdam - maakten een vlog over hun scriptie, lees verder voor de Prijsuitreiking 2023
♦  De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt in het najaar, en wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

banner scriptieprijs4

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl