KNW AGENDA

Webinars en andere activiteiten van onze vereniging.

Trainees van het Nationaal Water Traineeship (NWT) werken tijdens hun traineeship in projectteams aan innovatieve projecten. KNW, als partner van het NWT, biedt hen graag een extra podium en heeft daarom de Waternetwerk Projectprijs ingesteld. De prijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt, tijdens het KNW Najaarscongres 2022 in Rotterdam. Wie waren genomineerd, en wie heeft gewonnen? Lees verder!

projectprijs b

Waternetwerk Projectprijs 2022

De ingezonden NWT projecten zijn door een deskundige jury onder leiding van KNW-voorzitter Riksta Zwart beoordeeld op creativiteit, bruikbaarheid/ toepasbaarheid, originaliteit en kwaliteit van het geleverde werk.

"De jury heeft met veel plezier kennis genomen van de resultaten van de 4 genomineerde projecten van de Nationale Watertrainees en was onder de indruk van het geleverde werk. Dat geldt voor alle teams. Alle teams krijgen een presentje. Echter, er kan maar een team de beker en de dinerbon (€250) winnen. De winnaar is unaniem gekozen: 'Zwolle ondersteboven', gefeliciteerd!". Helaas blijkt dit team vandaag op training te zijn, daarom wordt de beker in ontvangst genomen door Helen van Zundert (Nationaal Watertraineeship). De uitslag van de Projectprijs 2022:

Winnaars Projectprijs 2022 - en download de posters

Zie ook H2O actueel | Zwolle Ondersteboven wint KNW projectprijs: Stoeptegels vertellen het bodemverhaal

NC2022 Zwolle ondersteboven

NC2022 projectteam Zwolle
Winnaar Projectprijs 2022: Ingeborg, Noor, Marijke en Joris, projectteam Gemeente Zwolle

De prijsuitreiking was tijdens het KNW Najaarscongres op 25 november 2022 in Rotterdam. De prijs bestaat uit een wisselbeker, een oorkonde en een dinerbon ter waarde van 250 euro voor het winnende team.

- - -
Meer informatie

Waternetwerk Projectprijs

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl