KNW AGENDA

Webinars en andere activiteiten van onze vereniging.

Stadswerk organiseert ism KNW en andere organisaties een najaars studiereis naar Düsseldorf, op zoek naar Duitse antwoorden op oa water- en klimaat-vraagstukken. We delen ervaringen met onze Duitse collega’s én met elkaar, in een multidisciplinair samengesteld reisgezelschap. Studiereis met korting voor KNW-leden, van 21-23 september 2022.

stadswerk dusseldorf

Studiereis Nordrhein-Westfalen

21-23 september 2022 | max 50 deelnemers | inschrijving start rond 20 januari

Stadwerk organiseert ism KNW, Waternet, Rioned en GDO weer een studiereis voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en ingenieurs- en adviesbureaus. Samen met de Nederlandse ambassade wordt een interessant programma opgesteld in en rondom Düsseldorf. 

Programma - We gaan op zoek naar de Duitse antwoorden op grote vraagstukken rond klimaatadaptatie, de energietransitie en de daarmee samenhangende drukte in de ondergrond. Hoe wordt daar gewerkt aan de vergroening van de stedelijke omgeving, en beter circulair benutten van materialen en grondstoffen? We staan stil bij zowel wateroverlast als (drink)watertekort.

Inspirerend reisgezelschap - We delen ervaringen met onze Duitse collega’s én met elkaar in ons multidisciplinair samengestelde reisgezelschap, om te leren uit de Duitse praktijk maar ook om Nederlandse kennis te brengen. Er is ruimschoots tijd voor het leggen van netwerkcontacten.

Informatie en inschrijving
Stadswerk.nl | Studiereis Nordrhein-Westfalen

Contact
Stadswerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie
Stadwerk ism KNW, Waternet, Rioned en GDO

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl