Afdrukken

Trainees van het Nationaal Water Traineeship (NWT) werken tijdens hun traineeship in projectteams aan innovatieve projecten. KNW, als partner van het NWT, biedt hen graag een extra podium en heeft daarom de Projectprijs ingesteld. Om kans te maken op deze Waternetwerk Projectprijs, kunnen projectteams hun afgeronde project insturen en vervolgens presenteren tijdens het KNW Najaarscongres, waarna de jury aan het beste project de Projectprijs uitreikt.

projectprijs

Waternetwerk Projectprijs 2023

De projectprijs voor NWT teams werd dit jaar opnieuw uitgereikt, en wel tijdens het KNW Najaarscongres 'Water en Bodem Sturend' op vrijdag 24 november 2023 in Zwolle. De genomineerde teams presenteerden hun project met een vlog en een poster, waarna de jury de winnaars bekend maakte:

WINNAAR en Nominaties Projectprijs 2023 

Lees verder voor de posters en vlogs van alle genomineerde projectteams.

- - -
Waternetwerk Projectprijs 2022

De prijs werd in 2022 voor het eerst uitgereikt, tijdens het KNW Najaarscongres 2022 in Rotterdam. De ingezonden NWT projecten zijn door een deskundige jury beoordeeld op creativiteit, bruikbaarheid/ toepasbaarheid, originaliteit en kwaliteit van het geleverde werk. De teams presenteerden hun project met een poster en een vlog, waarna juryvoorzitter Riksta Zwart de winnaars bekend maakte:

Winnaars Projectprijs 2022

Zie Prijsuitreiking Waternetwerk Projectprijs 2022 voor een terugblik met o.a. hun posters en vlogs.

- - -
OVER DE WATERNETWERK PROJECTPRIJS

De ingezonden NWT projecten worden door een deskundige jury beoordeeld op:

De prijsuitreiking is jaarlijks tijdens het KNW Najaarscongres. De prijs bestaat uit een wisselbeker, een oorkonde en een dinerbon ter waarde van 250 euro voor het winnende team.

Doel van de prijs is om

REGLEMENT

INFORMATIE en contact
KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

projectprijs