TERUGBLIK

KNW Waternetwerk reikte op vrijdag 20 november de MBO prijs 2020 uit. De genomineerden - vanuit Nova College en Aeres Almere - presenteerden hun scriptie met posters en een video pitch. Wie zijn de winnaars? Lees verder!

KNW MBO prijs c

Winnaars MBO-prijs 2020

  • 1e prijs: Shanelle Steijn (Aeres Almere) - Bestrijdingsplan ongelijkbladig vederkruid
  • 2e prijs: Bart Werkhoven (Nova College) - Renovatie koelwater innamestation
  • gedeelde 3e prijs:
    - Ingo van Veghel (Aeres Almere) - Determineren van Macrofauna
    - Vincenzo Naviglio (Aeres Almere) - Vegetatieonderzoek Natte Teelt bij de Boer

Posters en video pitch

mboprijs poster vederkruidmboprijs poster macrofaunamboprijs poster vegetatieonderzoek

 

Video prijsuitreiking

De jury: 'Alle inzendingen hadden een heel hoog niveau! Vicenzo heeft een gedegen onderzoek gedaan, en heeft ivm de corona beperkingen zelfs anderen gemobiliseerd bij het uitvoeren van het veldwerk. Ingo werd ook gehinderd door de corona beperkingen, en heeft goed gekeken naar wat nog wél kon, met een goede en kritische aanpak. Bart had een echt technisch onderwerp, uitgewerkt in veel detail. De opdrachtgever kan direct aan de slag om het uit te voeren. En de winnaar is: Shanelle, met een zeer complete scriptie, inclusief duurzaamheid en kostenbeschouwing, en een helder advies waar ook een duidelijke eigen mening in doorklinkt.' Alle winnaars gefeliciteerd!

- - -

Scriptieprijzen 2020 voor MBO, HBO en WO studenten
Zie ook H2O Actueel | Scriptieprijzen KNW voor overstromingsonderzoek, een nieuwe stuw en een bestrijdingsplan voor een invasieve exoot

Informatie
Waternetwerk MBO-prijs

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl