Afdrukken

De AIWW-community organiseert een serie Water Solutions webinars in de aanloop naar de AIWW Summit 2021 in november. Op 26 maart was de start, met Webinar ‘Water Solutions #1 - Clean Water and Ecosystem Restoration’ met oa de case van de 'Drinkable Rivers'.

aiww solutions 1

AIWW Webinar ‘Water Solutions #1 – Clean Water and Ecosystem Restoration’

vrijdag 26 maart 2021 | 15:00 - 16:15 uur (CET) | online

Op 26 maart organiseerde de AIWW-community haar eerste van vier Water Solutions webinars ter voorbereiding op de AIWW Summit op 1-5 november 2021.

Dit eerste webinar richt zich op Subthema 1: Clean Water and Ecosystem Restoration. De focus is het aanpakken van uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en -kwantiteit, en de effecten ervan op de gezondheid van ecosystemen.

'Drinkable Rivers'
De transformatie naar een duurzame watercyclus vereist groenblauwe geïntegreerde infrastructurele en natuurlijke oplossingen. Centraal staat de case van het Burgemeestersakkoord voor drinkbare rivieren: Li An Phoa's initiatief Drinkable Rivers, om de Maas drinkbaar te maken, breidt zich uit tot een wereldwijd netwerk van waterleiders, experts, industrieën en burgers. Het verbeteren van de waterkwaliteit van rivieren is een mondiaal probleem, en het delen van ervaringen is een stap voorwaarts in de richting van dat gemeenschappelijke doel.

Details: AIWW Webinar Water Solutions #1 - Clean Water and Ecosystem Restoration

AIWW SUMMIT 2021 - 4 Subthema's, 4 Water Solutions webinars:

Informatie
www.amsterdamiww.com