TERUGBLIK

Teams van Waternet en Waterbedrijf Groningen deden in mei 2019 mee aan de fitterijwedstrijden in Birmingham, waar zij de 3e en 5e plaats wisten te veroveren. Ook tijdens de Aquatech Vakbeurs 2019 in Amsterdam (5-8 nov) zullen deze spectaculiare wedstrijden weer op het programma staan.

fitterij 1

Amsterdam International Water Week 2019

Welk team kan het snelst een 150 mm GN/C drinkwater distributieleiding onder druk aanboren, de aansluitleiding koppelen aan een meteropstelling, deze doorverbinden naar een tapkraan - en zorgen dat er water uit de kraan komt? Naast de wedstrijden voor heren teams, zijn er aparte pools voor leerlingen-, dames- en directie-teams.

De Fitterijwedstrijden vinden plaats tijdens de Aquatech Vakbeurs van de Amsterdam International Water Week 2019. U vindt ons in Hal 12 stand 12.730, in de RAI Amsterdam.

 

 


Waternet en Waterbedrijf Groningen tijdens de fitterijwedstrijden in Birmingham

Teams van Waternet en Waterbedrijf Groningen veroverden de 3e en 5e plaats bij de Fitterijwedstrijden in Birmingham 2019.

1905 fitterij birmingham waternet 1905 fitterij birmingham waterbedrijf groningen


Organisatie fitterijwedstrijden

De fitterijwedstrijden zijn een initiatief van KNW Waternetwerk en worden mede mogelijk gemaakt door Waterbedrijf Groningen, Vitens, Waternet en Oasen.

 

logo KNW10waterbedrijf groningenvitenswaternetoasen


Meer Watersector events

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl