KNW organiseerde op 13 oktober 2017 een vervolg bijeenkomst Assetmanagement verbindt Nederland. Lees het verslag en de plannen van vier nieuwe werkgroepen.

Assetmanagement verbindt Nederland - 2

Op vrijdagochtend 13 oktober 2017 kwamen zo’n 35 deelnemers bij elkaar in het Corporate Learning Centre van RWS in Utrecht. De meeste mensen waren ook aanwezig bij de bijeenkomst van 22 juni 2017, maar er werden ook nieuwe geïnteresseerden verwelkomd.

Doel van deze sessie onder begeleiding van Joris Esscher was om een vervolg te geven aan de thema’s die op dag 1 waren benoemd en die in groepen verder uitgewerkt zullen worden.

Download:

Van ‘Wat is assetmanagement’ naar ‘Wat betekent assetmanagement’!

Het is de bedoeling om in februari/maart een volgende bijeenkomst te plannen, waarbij de ervaringen en resultaten van de groepen met elkaar gedeeld zullen worden.

Er zijn 4 groepen gemaakt: Assetregio, Duurzaam GWW, Voorspelbaar onderhoud, en Bestuurslijke betrokkenheid.

Voor de mensen die er niet bij waren: je kunt je nog aansluiten bij een van de vier groepen die hun thema verder gaan uitwerken. Neem daarvoor s.vp. contact op met Monique Bekkenutte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met een van de werkgroepleden, zie verslag.

Zie ook: KNW Themagroep Asset Management

 

AM Rotterdamdrones en verkeer