TERUGBLIK

KNW en de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) organiseerden op donderdag 26 januari 2017 het vijfde praktijkgerichte seminar, met een bezoek aan FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. en de afvalwaterzuiveringsinstallatie van NWB Tilburg B.V., de grootste private industriële afvalwaterzuiveringsinstallatie van Europa.

Gezamenlijk afvalwater zuiveren

Op de bijeenkomst bij FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. in Tilburg ging het over de trend om gezamenlijk afvalwater te zuiveren. Deze ontwikkeling is een aantal jaren geleden ingezet en de resultaten worden nu steeds duidelijker. Deze samenwerking, die bij diverse industriële sectoren zijn ingang vindt, is sterk toe te juichen vanwege de synergievoordelen die aan bod kwamen in een aantal praktijkvoorbeelden.

Lees de uitgebreide recensie:

DOWNLOAD DE PRESENTATIES

Lees verder: Achtergrond en informatie

Organisatie
KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie (voorheen TG Afvalwaterbehandeling en Valorisatie) en SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie

 

Fujifilm

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl