Afdrukken

KNW reikt jaarlijks de Waternetwerk MBO-prijs uit. Deze nieuwe prijs is in 2020 ingesteld als stimulans voor een loopbaan in de waterwereld, en om meer aandacht te vragen voor MBO-opleidingen en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en praktijk. En natuurlijk om MBO-studenten in het zonnetje te zetten.

KNW MBO prijs a

Waternetwerk MBO-prijs 2021

De prijsuitreiking was op vrijdag 26 november 2021 tijdens een online event. De genomineerden presenteerden hun werkstuk met een poster en een vlog, waarna de jury de winnaars bekend maakte.

Zie Winnaars MBO-prijs 2021 voor hun posters en vlogs.

---

Waternetwerk MBO-pijs 2020

Wie heeft in 2020 de MBO-prijs gewonnen? De digitale prijsuitreiking was op vrijdag 20 november 2020:

Zie Winnaars MBO-prijs 2020 voor posters, video pitches en teruglik op de prijsuitreiking.

- - -

Over de Waternetwerk MBO-prijs

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste MBO3 en de beste MBO4 (eind)opdracht op het gebied van water. De prijsuitreiking vindt plaats op een landelijke waterpraktijkdag. MBO-studenten, of hun begeleiders, kunnen de (eind)opdracht insturen. De (eind)opdracht is minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd door de opleiding.

De winnaars ontvangen een prijs en een oorkonde. De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW Waternetwerk.

Zie het MBO-prijs Reglement en Inschrijfformulier. Contact: KNW secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeling - De jury beoordeelt de ingestuurde (eind)opdrachten en kiest de winnaars. De genomineerden wordt gevraagd een poster te maken over hun (eind)opdracht. De jury kijkt naar:

MBO-opleidingen die relevant zijn voor de watersector zijn onder meer: werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek, watermanagement, inspecteur leefomgeving en engineering.

KNW MBO prijs b

Jury Waternetwerk MBO-prijs

Sponsors Waternetwerk MBO-prijs
De Waternetwerk MBO-prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen.

WWb     AO fondsWaterschappen