Afdrukken

Werkgroep Organisatorische Handvatten voor Samenwerken is ontstaan uit de Werkgroep Bestuursakkoord Water, omdat er binnen KNW Waternetwerk bredere behoefte bleek te zijn aan de 'zachte en organisatorische aspecten' rondom samenwerken, zoals change management, cultuurontwikkeling en dergelijke. Ook andere themagroepen hebben inmiddels 'bedrijfscultuur' toegevoegd aan hun aandachtvelden.

Achtergrond
De watersector staat bol van ambities die verschijnen als initiatieven, idee├źn, werkgroepen, taakgroepen, samenwerkingsverbanden, studiebijeenkomsten, netwerkgroepen, bestuursakkoorden, white papers, adviesrapporten en dergelijke. Daarnaast zijn er veel middelen beschikbaar, ICT, budgetten, werkruimtes, professionele netwerken, kennisdragers en er is een hoge standaardisatiegraad. De taken van elke waterpartner worden bovendien succesvol vervuld: goed drinkwater, goede riolering, droge voeten, schoon water etc.

Terwijl organisaties en medewerkers volop bezig zijn met hun eigen werk, hun primaire taak, zijn het vooral de persoonlijke drijfveren van mensen die energie geven aan het verwezenlijken van nieuwe idealen en extra ambities. 

De Werkgroep Organisatorische Handvatten biedt inzichten en middelen om de extra ambities door te kunnen voeren. Onze missie is om organisatorische handvatten beschikbaar te maken voor een concreet aantal doelen en ambities binnen de watersector, simpel en significant. Daabij richten we ons op:

Opbrengsten 

Leden van Werkgroep Organisatorische Handvatten

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765