Afdrukken

Jong KNW verbindt jonge waterprofessionals over de hele breedte van de watersector; van waterschap tot industrie, en van ecoloog tot waterbouwkundige. De actieve samenwerking met het overkoepelende KNW-netwerk zorgt voor een wederzijds inspirerende verbinding tussen alle professionals in onze sector!

Logo jong KNW RGBDeze verbinding bereiken wij door het organiseren van laagdrempelige en leerzame activiteiten en netwerkbijeenkomsten. We bieden een platform waarbij kennis en ervaring worden uitgewisseld, waar je nieuwe sectorgenoten ontmoet en inspiratie opdoet voor jouw werk in de watersector!

AGENDA en TERUGBLIK

- - -
WATERPODCASTS 2020/2021
Podcasts door Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW) met 10 interviews over actuele waterthema's. In gesprek met specialisten en spraakmakers in de watersector over o.a Plastic Soup, digitalisering in de watersector, en kustontwikkeling en zeespiegelstijging ten tijde van Deltacommissie 2008 en nu.
Zie WaterPodcast voor thema's en links.

- - -
ACHTERGROND

De belangrijkste pijlers van ons netwerk zijn:

Met deze pijlers willen wij een ambitieuze, vernieuwende en ook internationaal geori├źnteerde generatie in de watersector zijn. Een generatie die haar positie claimt, verantwoordelijkheid neemt, buiten de gebaande paden denkt en haar eigen toekomst (inter)nationaal vorm geeft.

Concreet resulteert dat in:

VOOR WIE is Jong KNW?

We richten ons op studenten en jonge professionals t/m 35 jaar (of jong van geest!) met passie voor de watersector en voor het delen van kennis en ervaringen met sectorgenoten tijdens laagdrempelige en altijd gezellige activiteiten. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tweet of stuur een berichtje via LinkedIn en kom naar onze eerstvolgende activiteit. Neem dan gerust je collega's mee!

KERNGROEP Jong KNW

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765