Afdrukken

Themagroep Asset Management is reeds een groot aantal jaren actief binnen KNW. De themagroep staat open voor alle partijen binnen de watersector zoals waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeenten, provincies, adviesbureaus en onderzoeksinstanties.

De themagroep komt een aantal keer per jaar samen om kennis en ervaringen te delen op het gebied van Asset Management.

Deelname aan deze bijeenkomsten is vrij toegankelijk voor alle KNW leden. Aankondiging en details volgen via de nieuwsbrieven en per mail aan de leden, en zijn te raadplegen via de KNW website, waar u zich ook kunt aanmelden voor de bijeenkomsten. Themagroep Asset Management nodigt u van harte uit om waardevolle kennis te delen.

Activiteiten en verslagen

Leden Themagroep Asset Management

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

- - -

Achtergrond | Aansluiting op de informatie- en kennisbehoeften in de watersector

Het KNW Najaarscongres 2015 stond geheel in het teken van Asset Management. Om ervoor te zorgen dat bijeenkomsten van de Themagroep Asset Management aansluiten op de informatie- en kennisbehoeften in de sector, heeft de themagroep eind 2015 een enquête uitgezet onder de KNW leden. In de samenstelling van de respondenten was de hele waterketen goed vertegenwoordigd, te verdelen in de volgende groepen: Asset Owner; Asset Manager en Service Provider. Per groep is gevraagd waar de kennis- en informatiebehoeften op gebied van Asset Management liggen. Na analyse is hieruit het volgende gebleken:

Alles wat deze groepen met elkaar afstemmen en uitwisselen borgen ze gezamenlijk in het assetmanagemetnsysteem.