KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Hoe agendeer je 'water' als relevant, urgent of belangrijk bij stakeholders? De neiging is om te overtuigen door goed uit te leggen, maar wat als dat niet werkt? Mini-masterclass door Genieke Hertoghs, over de werking van het onbewuste brein en hoe je mensen dan wél beweegt. Waternetwerkdag, vrijdag 21 juni 2024 in Baarn.

2406 VC2018 32

WATERNETWERKDAG 2024

Visie op de Waterketen - Samenwerken voor meer Impact
vrijdag 21 juni 2024 | Theater De Speeldoos in Baarn

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseren we de Waternetwerkdag 2024. Het wordt een netwerkdag vol uitwisseling over waterthema's, samenwerken en werk in de watersector. Met o.a. een keynote over de nieuwe Visie op de Waterketen, interactieve deelsessies door de KNW-themagroepen en de uitreiking van de H2O-prijs voor het beste Vakartikel. En natuurlijk is er veel ruimte om bij te praten en te netwerken met oude bekenden en nieuwe collega's.

Waternetwerkdag 2024 is dé netwerkdag voor KNW-leden en andere belangstellenden in de watersector. Jongere collega's (onder 35 jaar) kunnen als introducée gratis deelnemen. Zien we jullie daar? lees verder voor het uitgebreide programma overzicht, of meld je direct aan via het registratieformulier

- - -
UITGELICHT: Mini-Masterclass Samenwerken met impact - hoe krijg je ‘water’ hoog op de agenda?
- Dat ‘water’ een relevant gespreksonderwerp is, is glashelder voor jou. Maar hoe agendeer je dit thema als relevant, urgent of belangrijk bij stakeholders? Hoe zorg je ervoor dat het thema meer urgentie en belang krijgt in de optiek van die ander? De wetenschap heeft het 20 jaar geleden laten zien: mensen handelen in hoge mate onbewust, irrationeel en sterk emotioneel. Toch doen we in de dagelijkse interactie vrij weinig met dat wezenlijke inzicht. We doen namelijk maar al te vaak of onze gesprekspartner rationeel en logisch is. En als we nu maar goed genoeg uitleggen wat het belang van water is, dat die dan wel overtuigd is. Niets blijkt minder waar… 'Don’t push me - hoe je mensen wél beweegt' Prikkelende mini-masterclass over samenwerken met impact, de fascinerende werking van het onbewuste brein, en hoe je een ander écht bereikt en op de juiste plek beweging bewerkstelligt.
- door Genieke Hertoghs (Subconscious Impact)

- - -
DEELNAME & AANMELDING Waternetwerkdag 2024
- datum: vrijdag 21 juni 2024
- locatie: Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn
- deelname: leden 195 euro; niet-leden 295 euro; JongKNW 35 euro; studenten 25 euro; gepensioneerden 75 euro
- aanbieding: deelname en kennismakingslidmaatschap 250 euro
- en ook: nodig gratis een introducée onder 35 jaar uit!

Aanmelden: via het registratieformulier

Contact
KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2406 VC2018 51

2406 VC2022 1a

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl