KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Bij extreem hoog water of langdurige crisissituaties roepen waterbeheerders de hulp van Defensie in. Hoe werkt die civiel-militaire samenwerking? En kunnen we altijd volledig rekenen op Defensie, of kunnen we ook onze zelfredzaamheid vergroten? Dat horen we bij de interactieve deelsessie 'Waterveiligheid en Defensie' tijdens de Waternetwerkdag, op vrijdag 21 juni in Baarn.

2406 VC2018 32

WATERNETWERKDAG 2024

Visie op de Waterketen - Samenwerken voor meer Impact
vrijdag 21 juni 2024 | Theater De Speeldoos in Baarn

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseren we de Waternetwerkdag 2024. Het wordt een netwerkdag vol uitwisseling over waterthema's, samenwerken en werk in de watersector. Met o.a. een keynote over de nieuwe Visie op de Waterketen, interactieve deelsessies door de KNW-themagroepen en de uitreiking van de H2O-prijs voor het beste Vakartikel. En natuurlijk is er veel ruimte om bij te praten en te netwerken met oude bekenden en nieuwe collega's.

Waternetwerkdag 2024 is dé netwerkdag voor KNW-leden en andere belangstellenden in de watersector. Jongere collega's (onder 35 jaar) kunnen als introducée gratis deelnemen. Zien we jullie daar? lees verder voor het uitgebreide programma overzicht, of meld je direct aan via het registratieformulier.

- - -
UITGELICHT: Veilig achter de dijk!? Civiel-militaire samenwerking voor waterveiligheid
Waterbeheerders zijn verantwoordelijke voor sterke dijken en waterveiligheid. Bij extreem hoog water of langdurige crisissituaties roepen zij de hulp van Defensie in. Daar rekenen zij op! Met de diverse taken van Defensie is die inzet niet altijd vanzelfsprekend. Wat te doen als bij een hoogwater de inzet van Defensie beperkt is? Hoe houden we het dan samen veilig achter de dijk? Waterbeheerders en Defensie investeren samen in een goede civiel-militaire samenwerking.
- In deze interactieve werksessie neemt Luitenant-Kolonel Marc Balemans ons mee in de civiel-militaire samenwerking en wat die in de afgelopen jaren gebracht heeft, en verkend samen met ons hoe we onze zelfredzaamheid kunnen vergroten.

2406 WND defensie bosscherveld

- - -
DEELNAME & AANMELDING Waternetwerkdag 2024
- datum: vrijdag 21 juni 2024
- locatie: Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn
- deelname: leden 195 euro; niet-leden 295 euro; JongKNW 35 euro; studenten 25 euro; gepensioneerden 75 euro
- aanbieding: deelname en kennismakingslidmaatschap 250 euro
- en ook: nodig gratis een introducée onder 35 jaar uit!

Aanmelden: via het registratieformulier

Contact
KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2406 VC2018 51

2406 VC2022 1a

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl