KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Wat als de waterbom opnieuw op Limburg valt? In een Serious Game gaan we 5 casussen oplossen, als 'vertegenwoordigers' van diverse stakeholders - ieder vanuit een eigen opdracht en met een zak geld. Onderhandelen en er samen uit zien te komen, met een vleugje humor en dramatiek! Meedoen? Kom naar de Waternetwerkdag, vrijdag 21 juni in Baarn.

2406 VC2018 32

WATERNETWERKDAG 2024

Visie op de Waterketen - Samenwerken voor meer Impact
vrijdag 21 juni 2024 | Theater De Speeldoos in Baarn

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseren we de Waternetwerkdag 2024. Het wordt een netwerkdag vol uitwisseling over waterthema's, samenwerken en werk in de watersector. Met o.a. een keynote over de nieuwe Visie op de Waterketen, interactieve deelsessies door de KNW-themagroepen en de uitreiking van de H2O-prijs voor het beste Vakartikel. En natuurlijk is er veel ruimte om bij te praten en te netwerken met oude bekenden en nieuwe collega's.

Waternetwerkdag 2024 is dé netwerkdag voor KNW-leden en andere belangstellenden in de watersector. Jongere collega's (onder 35 jaar) kunnen als introducée gratis deelnemen. Zien we jullie daar? lees verder voor het uitgebreide programma overzicht, of meld je direct aan via het registratieformulier.

- - -
UITGELICHT: Deelsessie Bovenregionale stresstest Limburg - Los de problemen op in een spannende Serious Game!
We gaan aan de slag met de resultaten van een bovenregionale stresstest voor wateroverlast in Limburg, aan de hand van casus Limburg 2021. Wat als de A2 bij Maasbracht instort, of de RWZI bij Stein uitvalt? Wat als er gewonden of zelfs doden vallen, en wat als natuur en ecologie onherstelbare schade oplopen?
- Als 'vertegenwoordiger' van Rijkswaterstaat, Provincie Limburg, Waterschap Limburg, gemeenten, netbeheerder of veiligheidsregio krijgen we 5 casussen voorgeschoteld, én ieder een eigen opdracht met een zak geld. De spelers moeten onderhandelen en er samen uit zien te komen. Er zijn 7 rollen te verdelen in deze spannende serious game met een vleugje humor en dramatiek. Meld je dus snel aan!
- Interactieve deelsessie in het middagprogramma, met Eefje Benschop en Ria Lösschner (Nelen en Schuurmans) en Jūratė van Wankum-Kuijer (Provincie Limburg). Deze Serious Game is mede mogelijk gemaakt door provincie Limburg, programma WRL.

2406 waternetwerkdag bovenregionale stresstest

- - -
DEELNAME & AANMELDING Waternetwerkdag 2024
- datum: vrijdag 21 juni 2024
- locatie: Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn
- deelname: leden 195 euro; niet-leden 295 euro; JongKNW 35 euro; studenten 25 euro; gepensioneerden 75 euro
- aanbieding: deelname en kennismakingslidmaatschap 250 euro
- en ook: nodig gratis een introducée onder 35 jaar uit!

Aanmelden: via het registratieformulier

Contact
KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2406 VC2018 51

2406 VC2022 1a

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl