KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Studiereis 2024 - Stadswerk, KNW en andere organisaties organiseren opnieuw een studiereis naar een Europese stad, om kennis en ervaring te delen met onze buitenlandse collega's én met elkaar. Bestemming van dit jaar is de Lille metropoolregio in noord Frankrijk, met een programma van 29-31 mei 2024. Tickets met vroegboek-korting zijn nu verkrijgbaar.

2405 studiereis lille

STUDIEREIS Lille metropoolregio, 29-31 mei 2024

Ook dit jaar wordt de reis georganiseerd door Stadswerk ism KNW, RIONED, GDO gemeenten voor duurzame ontwikkeling, en Koninklijke NLingenieurs. Aan de Franse kant wordt het programma ingevuld ism onze collega's van de Lille metropoolregio en de Franse Kamer van Koophandel in Nederland.

Het programma op hoofdlijnen is al bekend. Er is oa de mogelijkheid om tijdens de reis deel te nemen aan een kennisuitwisseling met de Franse steden Nantes, Bordeaux, Parijs, Dijon, Amiens en natuurlijk Lille.

Thema's: Urban Planning en duurzaamheid; Watermanagement; Participatie, sociale cohesie en stadslandbouw; Natuur en waterlopen terugbrengen in de stad

2405 studiereis lille

Het Future Green City World Congres 2024 komt in september naar Utrecht, vandaar dat de Studiereis van 2024 in het voorjaar plaats vindt in plaats van in het najaar. 

Deelname en aanmelding - Er is ruimte voor 30 deelnemers, en tot en met 15 april a.s. kun je gebruikmaken van de vroegboek-korting.

"We gaan er weer een fantastische reis van maken. Om te leren van onze Franse collega’s, maar zeker ook om de tijd te nemen om onderling kennis uit wisselen. Zoals jullie in onze voorgaande reizen hebben kunnen ervaren."

INFORMATIE met programma, kosten en inschrijfformulier
Stadswerk | Studiereis Lille metropoolregio

2405 studiereis

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl