KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW reikt ook dit jaar de Waternetwerk MBO-prijs uit. Maak jij dit jaar jouw MBO-3 of MBO-4 eindopdracht? Of ken je een student die dat doet? De inschrijving voor de MBO-prijs 2023 is geopend! Lees verder voor het deelname reglement, én de winnaars van vorig jaar. Insturen kan nog de hele zomer, tot uiterlijk 15 september.

KNW MBO prijs c

Waternetwerk MBO-prijs 2023 - inschrijving geopend

De inschrijving voor de MBO-prijs 2023 is geopend! (Eind)opdrachten MBO-3 en MBO-4 kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk 15 september 2023.

De jury beoordeelt de ingestuurde (eind)opdrachten en kiest de winnaars. De jury kijkt naar:

  • bruikbaarheid voor de (water)praktijk, ofwel de uitvoerbaarheid voor het bedrijf
  • kwaliteit van de aanpak en kwaliteit van de rapportage
  • is het vernieuwend?
  • wijze van presenteren

De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW. Een ingestuurde (eind)opdracht moet minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd zijn door de opleiding. MBO-3 en MBO-4 studenten, of hun begeleiders, kunnen de (eind)opdracht insturen. De genomineerden wordt gevraagd een poster of een vlog te maken over hun (eind)opdracht.

MBO opleidingen die relevant zijn voor de watersector zijn onder meer: werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek, watermanagement, inspecteur leefomgeving en engineering. De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO opleidingen.

Download: Reglement MBO-prijs met inschrijf-link (versie 2023). Contact: Carla Megens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je inspireren! De winnaars van 2022 - studenten van Yuverta Geldermalsen, Aeres MBO Almere en ROC Nova College/ MyTec Werktuigbouwkunde - maakten een vlog over hun opdracht, lees verder voor de Prijsuitreiking 2022

KNW MBO prijs a

- - -
Over de Waternetwerk MBO-prijs

De Waternetwerk MBO-prijs is een initiatief van KNW in samenwerking met de MBO-opleidingen, en wordt mede mogelijk gemaakt door Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen. Zie Waternetwerk MBO-prijs voor meer informatie en prijsuitreikingen van voorgaande jaren.

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl