KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) ontwikkelt een toolbox voor waterprofessionals. "Wij horen regelmatig dat waterprofessionals diversiteit en inclusie belangrijk vinden, maar lastig om in praktijk te brengen." Geef jouw suggesties voor de D&I Toolbox via de enquête, en save the date voor de inspiratiesessie op 22 juni.

DIG

D&I Toolbox | Geef jouw input via de enquête
Om te zorgen dat de D&I Toolbox zal aansluiten bij de behoefte is een enquête opgesteld. Coalitie DIG nodigt je uit deze DIG-enquête in te vullen, en daarin jouw input te geven voor de nieuwe toolbox. 

22.06 | Inspiratiesessie: Weerbare watersector
Diversiteit en inclusie, begrippen die we steeds vaker tegenkomen. Maar hoe werkt dat op de (water)werkvloer? Welke assen van diversiteit zijn er? Waar hebben we (vaak onbewust) mee te maken? Wat herken ik hiervan binnen mijn eigen organisatie? En wat kan jij of je organisatie beter doen? - Inspiratiesessie op donderdag 22 juni 2023 bij Deltares - save the date!

Organisatie
Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector. Volg ook de nieuwe digwatersector LinkedIn-pagina

banner dig

 

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl