KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - De MBO-studentendag die donderdag werd georganiseerd op de Aqua NL Vakbeurs in Gorinchem was weer een groot succes. Veel enthousiaste MBO-studenten kwamen een kijkje nemen bij toekomstige werkgevers voor een baan in de watersector. En zegt het voort: dit najaar wordt de Waternetwerk MBO-prijs weer uitgereikt!

aqua nl

2303 mbo studentendag

Geslaagde MBO-studentendag tijdens AQUA NL Vakbeurs 2023

"Het was een verrassend beeld op de beursvloer van Aqua Nederland: tientallen MBO’ers doorkruisten de beurshal en verzamelden informatie over zuiveringsinstallaties, meetapparatuur, pompen, drinkwaterleidingen en rioleringssystemen. Ze klopten voor antwoorden aan bij watertechbedrijven, waarvan meerdere blij verrast waren: hier liepen potentiële nieuwe arbeidskrachten rond." - zie terugblik MBO-studentendag 2022

- - -
Waternetwerk MBO-prijs

Meer weten over de Waternetwerk MBO-prijs voor eindopdrachten? lees verder voor informatie, en de inzendingen en winnaars van voorgaande jaren.

KNW MBO prijs

- - -

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl