KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - In het Watertheater is de woensdag gericht op de waterschappen. U kunt dan oa deelnemen aan een kennissessie over de Verwijdering van Medicijnresten: Wat is de stand van zaken? Deskundigen van Wateropleidingen en KNW praten ons bij. The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

aqua nl

AQUA Nederland - Vakbeurs voor de gehele waterketen

21, 22 & 23 maart 2023 | Evenementenhal in Gorinchem

Op de bovenverdieping is Next Level ingericht, met een 'Watertheater' en een 'Stedelijk Watertheater' en een uitgebreid kennisprogramma voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies, speciaal voor beleidsmakers, projectontwikkelaars en adviseurs.

Themadagen in het Watertheater: proceswater op dinsdag (21 mrt), waterschappen op woensdag (22 mrt) en drinkwater op donderdag (23 mrt).

Op woensdag kunt u oa deelnemen aan een bijeenkomst met Wateropleidingen en KNW:

Woensdag 22 maart | 11:30-12:00 uur | KNW ism Wateropleidingen
Kennissessie: Verwijdering van medicijnresten met actief kool en ozon
- spreker: Hans Huiting (Wateropleidingen)
- tijd: 11:30-12:00 uur in het Watertheater

Hans Huiting, vakspecialist en docent met ruim 50 jaar ervaring binnen de watersector, neemt ons in deze sessie mee in de huidige stand van zaken bij de waterschappen wat betreft de verwijdering van medicijnresten. In korte stappen doorlopen we samen het medicijngebruik in Nederland, de ketenaanpak Medicijnresten, de bijdrageregeling Zuivering medicijnresten en het Innovatieprogramma ‘Microverontreinigingen uit afvalwater’. Wat speelt er allemaal? en welke kennis is er nodig bij de betrokken operators, technologen en op managementniveau?

Zien we u daar?

Informatie
AQUA Nederland

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl