KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Themadag CoP Beheer & Onderhoud en CoP Beken & Rivieren - Veel watergangen worden heringericht om o.a. KRW-doelen te halen. Hoe kan het ontwerp rekening houden met toekomstig B&O? En hoe kunnen we met B&O bijdragen aan het bereiken van het streefbeeld? Themadag met excursie, en voorbeelden uit hoog en laag Nederland, op dinsdag 6 juni in omgeving Zwolle.

cop maaien

Herinrichting watergangen: van ontwikkeling naar eindbeeld
dinsdag 6 juni 2023 | 10:00 - 16:00 | omgeving Zwolle

Er worden de laatste jaren veel watergangen heringericht om o.a. KRW-doelen te halen. Het juiste beheer en onderhoud van de heringerichte watergangen draagt bij aan het behalen van die doelen. Of niet? Dat gaan we bespreken tijdens deze gezamenlijke themadag van CoP Beheer en Onderhoud en CoP Beken en Rivieren.

Programma

We beginnen de dag met voorbeelden van hoe je in het ontwerp al rekening kan houden met het toekomstige beheer en onderhoud. Daarnaast wisselen we ervaringen uit over hoe je met beheer en onderhoud kunt bijdragen aan het bereiken van het streefbeeld. In de ochtend zijn er parallelle lezingen met voorbeelden uit zowel hoog als laag Nederland.

Na de lunch zijn er twee excursies naar waterlopen die een aantal jaar geleden zijn heringericht.

Kortom een dag vol kennismaken en kennisdelen voor specialisten die te maken hebben met beheer en onderhoud na herinrichting.

Locatie en adres: informatie volgt later.

Aanmelden: via het Registratieformulier 

Organisatie
CoP Beheer en Onderhoud en CoP Beken en Riviere

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl