KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Onze uitdaging voor het Voorjaarscongres 2023: de verbinding tussen Denkers & Doeners, en koppelkansen tussen mensen en processen om ideeën te realiseren. Verenig je in de spotlight voor de wateropgaven! Kom ook, met een gratis introducee, op vrijdag 21 april in Amersfoort.

knw voorjaarcongres denkers en doeners

KNW Voorjaarscongres 2023

Denkers & Doeners - verenig je in de spotlight voor de wateropgaven!
vrijdag 21 april 2023 | Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

We zien een golf aan transities op ons af komen, sterker nog, we zitten er midden in. Als we ieder voor zich aan de slag zijn, gaan we het niet redden. Tijdens het laatste KNW Najaarscongres ging het over de Koppelkansen. Hier willen we een stap verder zetten, door denkers en doeners bij elkaar te brengen en aan de slag te laten gaan.

Duo’s van Denkers en Doeners: Koppelkansen voor mensen. Met ideeën die gerealiseerd worden. Kom ook naar het KNW Voorjaarscongres - met gratis introducee, op vrijdag 21 april - en denk & doe mee!

Informatie, programma en aanmelding
KNW Voorjaarscongres 2023: Denkers & Doeners

VC2023 1

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl