KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Terugblik | KNW Watertechnologie Symposium Terug naar de bron - Hoe zorgen we voor 'schoner' influent?  We keken naar nieuwe stoffen, sensoren, wetgeving en samenwerking in de keten. Want stoffen die er niet in zitten, hoeven we er ook niet uit te halen. Zie terugblik met programma, sprekers en presentaties.

 pixabay water2

SYMPOSIUM Watertechnologie: Terug naar de bron
donderdag 20 april 2023 | 13:00-17:00 | Waternet, Amsterdam

De KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie organiseerde het Symposium 'Terug naar de bron' op donderdag 20 april 2023 bij Waternet. In de toekomst hebben we effluent met hogere kwaliteit nodig, vanwege het milieu en voor hergebruik doeleinden. Hoe kunnen we vanuit de keten zorgen voor influent dat minder vervuild is? Want wat er niet inzit, hoeven we er ook niet uit te halen. We keken met name naar nieuwe stoffen, sensoren, vergunningen en samenwerking in de keten.

Programma met Mariska Ronteltap (HHD Delfland), Michael Bentvelsen (UVW), Roy Tummers (VEMW), Benjamin van Schothorst (IMD), Janneke Snijders (ws Aa en Maas), Annette Buunen (HHNK/SWECO) en Robin Bos (HHNK). Zie Symposium Watertechnologie - Terug naar de bron voor programma en presentaties.

Organisatie
KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie

2304 SWT 3

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl