KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie organiseert een Symposium 'Terug naar de bron'. Betere kwaliteit effluent - belangrijk voor hergebruik en het milieu - begint bij betere kwaliteit influent. Want wat er niet in zit, hoeft er niet uit. We richten ons specifiek op problematische nieuwe stoffen, vergunningen en handhaving; donderdag 16 maart.

 pixabay water2

Circulaire Watertechnologie: Terug naar de bron
donderdag 16 maart 2023 | informatie over programma en locatie volgt binnenkort

Symposium 'Terug naar de bron' wordt georganiseerd door KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie, op donderdag 16 maart 2023. 

In de toekomst hebben we effluent met hogere kwaliteit nodig, vanwege het milieu en voor hergebruik doeleinden. Tijdens dit Symposium richten we onze blik op de bron, het influent. Hoe kunnen we zorgen voor influent van betere kwaliteit, zodat we daarmee een betere effluent kwaliteit krijgen? Want wat er niet inzit, hoef je er ook niet uit te halen.

De nadruk zal liggen op nieuwe stoffen, met bijdragen over vergunningen en handhaving van influent kwaliteit, maar ook out-of-the-box presentaties over vermindering van het gebruik van producten met problematische nieuwe stoffen.

Informatie over programma en locatie volgt binnenkort - noteer alvast de datum!

Organisatie
KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl