KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

A.s. vrijdag 25 november is het KNW Najaarscongres 2022 in BlueCity, Rotterdam. Van plan te komen, maar nog niet aangemeld? doe dat dan nú! We starten met de filosofie van BlueCity en een keynote door urban planner Enno Zuidema. Daarmee zoeken we verder naar #deblauwedraad, nieuwe koppelkansen en praktische voorbeelden. Kom ook, laat je inspireren en deel jouw ervaringen.

Koppelkansen voor klimaatadaptatie, circulariteit en energietransitie - hoe vinden we #deblauwedraad ?

KNW Najaarscongres 2022
vrijdag 25 nov 2022 | 9:30-17:30 | BlueCity, Rotterdam

Direct naar: aanmelden via het registratieformulier

De werelden van klimaatadaptatie en energietransitie zijn sterk in beweging, en dat biedt nieuwe kansen. Hoe zorgen we voor goede samenwerking tussen professionals van deze verschillende werelden? En hoe pakken we dat aan met een 'circulaire bril'? We delen voorbeelden van verbindende projecten en bespreken welke handelingsperspectieven er zijn voor waterprofessionals. Samen op zoek naar #deblauwedraad !

Met inspirerende sprekers en werksessies - over participatie, governance en beleid, innovatie, en organisatorische handvatten - en veel ruimte om te netwerken. Met dagvoorzitters die actief zijn in JongKNW, een keynote 'Working with water: Design as a leverage' door urban planner Enno Zuidema (directeur Buro MVRDV), een bijzondere locatie - een oud zwembad omgevormd tot bruisend centrum voor de circulaire economie - en veel voorbeelden uit het hele land, belooft het weer een boeiende dag te worden. Jij komt toch ook?

'Sinds 2015 heeft BlueCity zich ontwikkeld van leeg zwembad tot spil van de circulaire economie in de stad én de regio. Anno 2022 is BlueCity een voorbeeldstad voor de circulaire economie, waar ondernemende geesten elkaar ontmoeten en concreet handelingsperspectief ontwikkelen, of het nu gaat om het vergroten van je impact, zero waste leven of het ontwikkelen van een future proof materiaal.'

NC2022 BlueCity

Meer informatie, programma en aanmelding
KNW Najaarscongres: Koppelkansen Klimaatadaptatie & Energietransitie

NC2022 1a

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl