KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Wie heeft dit jaar de Waternetwerk HBO- en WO-Scriptieprijs gewonnen? De prijsuitreiking was op vrijdag 25 november tijdens het KNW Najaarscongres 2022 in Rotterdam. De genomineerden gaven een korte pitch, waarna de voorzitter van de vakjury de prijswinnaars bekendmaakte. Wie waren genomineerd, en wie heeft gewonnen? Lees verder!

 banner scriptieprijs4

Waternetwerk Bachelor- en Master-Scriptieprijs 2022

De jury heeft alle inzendingen bekeken en koos daaruit 3 genomineerden voor de Bachelor-prijs 2022 en 3 genomineerden voor de Master-prijs 2022. De prijsuitreiking was op vrijdag 25 november tijdens het KNW Najaarscongres 2022 in Rotterdam. De genomineerden maakten een vlog (zie hieronder) en gaven een korte pitch, waarna juryvoorzitter Jelle Roorda de prijswinnaars bekend maakte.

- - -
Winnaars BACHELOR-prijs 2022
:

  • 1e prijs: Francis Danen & Michael Beekhuizen (Hogeschool van Hall Larenstein) - Ruimtegebruik van de brasem (Abramis brama) in de Leyen
  • 2e prijs: Torben Sozef (Universiteit Twente) - Application of parametric design on the breakwater design process
  • 3e prijs: Karsten de Pauw (Hogeschool Rotterdam) - Ondermijnen dierenholen de stabiliteit van de dijk?

NC2022 BSc prijs
Gefeliciteerd Michael (en Francis, niet op de foto), Karsten en Torben - prijswinnaars Bachelor-prijs 2022! (foto: Anika Lee Vroom | Okermoments)

- - -
Winnaars MASTER-prijs 2022
:

  • 1e prijs: Anneke Stam (Universiteit Wageningen) - Greenhouse gas emissions from Dutch peat pastures
  • gedeelde 2e prijs:
    - Ellis van Noppen (TU Delft): Climate-analogy mapping as a tool to develop a temporally-adaptive hydrological model of the Meuse basin for more reliable predictions under change
    - Saskia van Brenk (Universiteit Twente): Return period of low water periods in the river Rhine

NC2022 MSc prijs
Gefeliciteerd Anneke, Saskia (niet op de foto) en Ellis - prijswinnaars Master-prijs 2022! (foto: Anika Lee Vroom | Okermoments)

- - -
VLOGS - Genomineerden BACHELOR-prijs 2022
in alfabetische volgorde: Francis Danen & Michael Beekhuizen, Karsten de Pauw en Torben Sozef

- - -
VLOGS - Genomineerden MASTER-prijs 2022
in alfabetische volgorde: Anneke Stam, Ellis van Noppen en Saskia van Brenk

- - -
Ga naar
Waternetwerk Scriptieprijs voor meer informatie en de winnaars van voorgaande jaren. De Waternetwerk Scriptieprijs is ingesteld om HBO- en WO-studenten in het zonnetje te zetten en hen te helpen zich te profileren in de watersector. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Waterschapsbank.

nwb bank

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl