KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Het Nationaal Water Traineeship (NWT) start in het najaar weer een nieuwe groep in het opleidingsprogramma voor onlangs afgestudeerde hbo’ers en wo’ers. Ben jij klaar voor een kickstart in de watersector? Bekijk de video, laat je inspireren, en meld je nú aan als trainee.

nwt

Nationaal Water Traineeship (NWT)

Over het NWT programma
Het traineeship programma start jaarlijks in april en oktober. Als trainee werk je twee jaar lang, vier dagen per week op jouw werkplek. Op de vrijdagen volg je het traineeship. Dit programma bestaat uit inhoudelijke- en persoonlijkheidstrainingen, excursies, coaching, bedrijfsbezoeken, lezingen en een viertal projecten (vraagstukken uit de sector).
Door dit twee jarige programma ontwikkel jij je als professional en als mens. Je leert jezelf kennen, je leert de sector kennen en je wordt onderdeel van een groot netwerk van trainees en NWT alumni.

 

Informatie en inschrijving
Nationaal Water Traineeship 

KNW en NWT zijn samenwerkingspartners, met als doel jongeren een kickstart te geven in de watersector.

logo NWT

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl