Afdrukken

Is er een MBO-stagiair in jouw organisatie die een (eind)opdracht maakt? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit, dé prijs om MBO-studenten in het zonnetje te zetten en als stimulans voor een loopbaan in de watersector. 'Hiermee vragen we tegelijk meer aandacht voor de MBO-opleidingen, en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en praktijk.' Inschrijving kan nu al, lees verder voor de spelregels.

KNW MBO prijs c

Waternetwerk MBO-prijs 2022

Volg jij een MBO 'water'opleiding, en maak jij dit jaar jouw eindopdracht? Of ken je een student die dat doet? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit. De (eind)opdracht moet minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd zijn door de opleiding. MBO-3 en MBO-4 studenten, of hun begeleiders, kunnen de (eind)opdracht insturen.

De winnaars ontvangen een prijs en een oorkonde. De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW.

Ga naar Waternetwerk MBO-prijs voor meer informatie, inzending én de winnaars van voorgaande jaren.

De Waternetwerk MBO-prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen.