KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Is er een MBO-stagiair in jouw organisatie die een (eind)opdracht maakt? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit, dé prijs om MBO-studenten in het zonnetje te zetten en als stimulans voor een loopbaan in de watersector. 'Hiermee vragen we tegelijk meer aandacht voor de MBO-opleidingen, en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en praktijk.' Inschrijving kan nu al, lees verder voor de spelregels.

KNW MBO prijs c

Waternetwerk MBO-prijs 2022

Volg jij een MBO 'water'opleiding, en maak jij dit jaar jouw eindopdracht? Of ken je een student die dat doet? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit. De (eind)opdracht moet minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd zijn door de opleiding. MBO-3 en MBO-4 studenten, of hun begeleiders, kunnen de (eind)opdracht insturen.

De winnaars ontvangen een prijs en een oorkonde. De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW.

Ga naar Waternetwerk MBO-prijs voor meer informatie, inzending én de winnaars van voorgaande jaren.

De Waternetwerk MBO-prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl