KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Het KNW Voorjaarscongres belicht verschillende aspecten van transities in de hele watersector. Ook het #Hoedan? komt uitgebreid aan bod. Wat is de transitieopgave in jouw werk? Met 10 leidende principes en de denkkracht van de groep zoeken we concrete interventies waarmee je direct aan de slag kunt. Laat je inspireren! KNW Voorjaarscongres op vrijdag 22 april 2022.

VC2022d

KNW Voorjaarscongres: Transities in de watersector - leren van transformeren

UITGELICHT: middagsessie #Hoedan? - van Theorie naar Praktijk
Aan de slag met je eigen transitieopgave - olv Judith Hoogenboom en Bianca Minnaard - Werken aan transitieopgaven is werken aan nieuwe inhoud én aan een andere manier van denken, doen en organiseren. #Hoedan?! Tijdens deze werksessie ga je de 10 leidende principes voor het waarmaken van transitieopgaven toepassen op jouw eigen opgave. Vervolgens wordt de gezamenlijke denkkracht van de groep ingezet om tot interventies te komen, zodat jij morgen weer systeem doorbrekend aan de slag kunt.

"We moeten de opgaven in de watersector op de juiste manier definiëren, niet als 'optimalisatieprobleem' maar als transitie-vraagstuk. Immers, het is de precieze omschrijving van een probleem die bepaalt in welke richting men de oplossing zoekt. Echte transitie-oplossingen, mét handelingsperspectief, zijn hoogstnoodzakelijk."

KNW VOORJAARCONGRES: Transities in de watersector - leren van transformeren
- Datum: vrijdag 22 april 2022
- Tijd: 9:30-17:00 uur, inloop vanaf 9:00 uur
- Locatie: Brooklyn Campus, De Corridor 16G in Breukelen
- Deelname: KNW-leden 195 euro; KNW-leden met korting 65 euro; niet-leden 295 euro
- Actie: nog geen lid? word nú KNW-lid en betaal 245 euro voor deelname Voorjaarscongres incl. 1 jaar lidmaatschap.

Aanmelden: via het registratieformulier

MEER INFORMATIE, programma en achtergrond
KNW Voorjaarscongres 2022

NC2021 banner4

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl