KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Hoe gaan we samen Aquathermie verder brengen? Doe mee met het NAT Festival en ontdekt wat al is bereikt in de Green Deal Aquathermie - in kennis en praktijk - én hoe we verder gaan om de warmtetransitie te blijven versnellen. NAT Festival in Utrecht én online, op donderdag 12 mei 2022.

nat aquathermie2

NAT Festival: Aquathermie stroomt door!

donderdag 12 mei 2022 | 10:00 - 17:00 | RWS Lef Future Center in Utrecht, én online

In 2019 startte de Green Deal Aquathermie. Op 12 mei 2022 vieren we tijdens het NAT Festival het eind van de 3-jarige Green Deal en kijken we naar de toekomst. We staan stil bij wat er is bereikt op het gebied van kennisontwikkeling, kennisdeling en praktijk van aquathermie. En we kijken via NAT 2.0 naar de toekomst van aquathermie in de warmtetransitie. We verwachten een mooie toekomst, mede omdat onze nieuwe regering gaat inzetten op aquathermie als duurzame energiebron.

Het programma heeft oa een keynote door Gerrit Hiemstra (ervaringsdeskundige TEO), pitches over TEO-, TEA- en TED-projecten, een ronde tafelgesprek over opschaling, en parallelsessies over successen en knelpunten van aquathermie.

Aan het eind van de dag ronden we de Green Deal Aquathermie officieel af en luiden we de nieuwe fase van aquathermie feestelijk in met partijen die zich de komende jaren gaan inzetten voor grootschalige toepassing van aquathermie. Aquathermie stroomt door! 

Deelname in Utrecht of online. Aanmelden uiterlijk maandag 2 mei 2022.

Informatie en aanmelding
Aquathermie.nl | NAT Festival: Aquathermie stroomt door!

nat aquathermie4

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl