KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Op 21 maart start de AQUA Nederland Vakbeurs 2023. Hier worden weer de krachten gebundeld rond de actuele waterproblematiek - op het gebied van proceswater, waterbeheer, drinkwater en stedelijk water -  met een aanbod door 300 exposanten en 70 kennissessies. The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

aqua nl

AQUA Nederland - Vakbeurs voor de gehele waterketen

21, 22 & 23 maart 2023 | Evenementenhal in Gorinchem

AQUA Nederland Vakbeurs 2023 heeft als motto 'Samen werken aan water' - Het omvangrijke kennisprogramma biedt de markt de mogelijkheid om hun expertises en best practices te delen. Zodat we van elkaar kunnen leren, maar ook nieuwe samenwerkingen stimuleren. ‘Samen werken aan water’ is dan ook het beursmotto van dit jaar.

Aqua Nederland richt zich op de hele waterketen - afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer - en brengt vraag en aanbod in watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samen op de beursvloer. Dit jaar is de 15e editie, een jubileum dus.

Op de bovenverdieping is Next Level ingericht, met een 'Watertheater' en een 'Stedelijk Watertheater' en een uitgebreid kennisprogramma voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies, speciaal voor beleidsmakers, projectontwikkelaars en adviseurs.

  • In het Watertheater worden themadagen georganiseerd: proceswater op dinsdag (21 mrt), waterschappen op woensdag (22 mrt) en drinkwater op donderdag (23 mrt). Met oa mini-symposia rond microverontreinigingen en grootschalige zuiveringsinstallaties.
  • In het Stedelijk Watertheater worden elke dag (21-23 mrt) sessies aangeboden over diverse thema’s op het gebied van klimaat, rioolbeheer en stedelijk water. Met oa een gezamenlijk programma door RIONED en STOWA.

Informatie en tickets
AQUA Nederland

aqua nl 1

aqua nl 2

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl