Afdrukken

Voor de Najaars-Studiereis gaan we naar Nordrhein-Westfalen (12-14 okt). Op het programma staan uiteenlopende aspecten van klimaatbestendigheid in de prakijk, met veel kennisuitwisseling in een multidisciplinair reisgezelschap. Organisatie: Stadswerk ism KNW en andere organisaties. Last-minute inschrijven: uiterlijk 11 sept.

stadswerk dusseldorf

Studiereis Nordrhein-Westfalen - van Ruhrgebied tot Rheinische Revier

12-14 oktober 2022 | max 50 deelnemers | in en rondom Düsseldorf

Er zijn nog enkele laatste plaatsen beschikbaar, aanmelden uiterlijk 11 september - zie hier (update 9 sept)

Stadwerk organiseert ism KNW, Waternet, Rioned en GDO weer een studiereis voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en ingenieurs- en adviesbureaus. Samen met de Nederlandse ambassade wordt een interessant programma aangeboden met bezoeken aan Düsseldorf, Duisburg en omgeving.

Programma - We gaan op zoek naar de Duitse antwoorden op grote vraagstukken rond klimaatadaptatie, energietransitie en gebiedsontwikkeling. We krijgen uitleg van betrokkenen en gaan op excursie langs diverse locaties, met oa:

Inspirerend reisgezelschap - We delen ervaringen met onze Duitse collega’s én met elkaar in ons multidisciplinair samengestelde reisgezelschap, om te leren uit de Duitse praktijk maar ook om Nederlandse kennis te brengen. Er is ruimschoots tijd voor het leggen van netwerkcontacten.

Informatie en inschrijving
Stadswerk.nl | Studiereis Nordrhein-Westfalen

Contact
Stadswerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.