Afdrukken

Stadswerk organiseert ism KNW en andere organisaties een driedaagse studiereis (12-14 okt 2022) naar Nordrhein-Westfalen - van Ruhrgebied tot Rheinische Revier - gericht op water- en klimaat-vraagstukken in Duitsland. Gevarieerd programma met veel kennisuitwisseling in een multidisciplinair reisgezelschap. Deelname met korting voor KNW-leden, en vroegboek-tarief bij inschrijving vóór 15 juni.

stadswerk dusseldorf

Studiereis Nordrhein-Westfalen - van Ruhrgebied tot Rheinische Revier

12-14 oktober 2022 | max 50 deelnemers | in en rondom Düsseldorf

Stadwerk organiseert ism KNW, Waternet, Rioned en GDO weer een studiereis voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en ingenieurs- en adviesbureaus. Samen met de Nederlandse ambassade wordt een interessant programma opgesteld met bezoeken aan Duisburg, Düsseldorf en Keulen.

Programma - We gaan op zoek naar de Duitse antwoorden op grote vraagstukken rond klimaatadaptatie, de energietransitie en de daarmee samenhangende drukte in de ondergrond. Hoe werken onze Duitse collega's aan de vergroening van de stedelijke omgeving? We kijken o.a. naar wateroverlast en (drink)watertekort, en het beter circulair benutten van materialen en grondstoffen.

Inspirerend reisgezelschap - We delen ervaringen met onze Duitse collega’s én met elkaar in ons multidisciplinair samengestelde reisgezelschap, om te leren uit de Duitse praktijk maar ook om Nederlandse kennis te brengen. Er is ruimschoots tijd voor het leggen van netwerkcontacten.

Informatie en inschrijving
Stadswerk.nl | Studiereis Nordrhein-Westfalen

Contact
Stadswerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.