KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Na een geslaagd Wetskills-NL event tijdens de AIWW in Amsterdam loopt nu een online W@tskills-India event. De finale is donderdag 2 dec (9:30 CET); login om het webinar met alle presentaties te volgen. Het volgende event is Wetskills-United Arab Emirates (Dubai) van 5-17 jan 2022; er is nog ruimte voor enkele deelnemers en cases.

wetskills 3

W@tskills-India 2021
22 november - 3 december 2021 | online

Online event ism het Indiase Institute of Social Sciences en het Centre for Environment Education, met 28 deelnemers uit India en andere landen, en cases over:

  1. Nature based solutions for wastewater in urban areas
  2. Reuse wastewater for agriculture
  3. Impact of power cuts in rural water use
  4. Gender and irrigation system
  5. Rainwater harvesting a solution to growing urban water crisis

De finale is donderdag 2 december van 09:30-12:00 CET | 14:00-16:30 IST met pitches door de teams, en keynotes door Supratim Battacharjee (Climate Photographer and Wetskills Ambassador) en Luit-Jan Dijkhuis (Delta Coordinator The Netherlands-India); zie W@tskills - Join Finals en W@tskills-India voor informatie en deelname-link.

---
Wetskills-United Arab Emirates 2022

5 - 17 januari 2022 | Dubai of online

Dit wordt een speciaal event: de 1.000e Wetskills deelnemer wordt verwacht, en het Jubileumboek 10-jaar Wetskills zal gepresenteerd worden.

Deelname staat open voor studenten (PhD, Master of laatste jaar Bachelor) en Young Professionals met een passie voor water. Er is evt ook nog ruimte voor extra casses. Heeft uw organisaties een case waar een internationaal team aan kan werken voor een out-of-the box oplossing? Neem dan contact op met Johan Oost, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie en aanmelding: zie Wetskills-United Arab Emirates

---
Informatie
Wetskills Water Challenges

 
 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl