KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Tijdens het Waterinnovatiefestival ‘Het Waterschap van de Toekomst’ in december wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt. Heb jij een vernieuwend, kostenbesparend, groen idee voor de waterschappen, met een verrassende samenwerking? Schrijf je innovatie dan nu in! Inzenden kan tot en met 23 september.

waterinnovatieprijs2021

Inzendingen voor Waterinnovatieprijs 2021

De waterschappen werken elke dag hard aan een klimaatbestendig en watervriendelijk Nederland voor toekomstige generaties. Hiervoor zijn innovatieve ideeën nodig. Heb jij een innovatief idee, product of project? Stuur jouw innovatie in voor de Waterinnovatieprijs 2021!

De Waterinnovatieprijs wordt tijdens het Waterinnovatiefestival op 2 december 2021 uitgereikt door de Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank. Het insturen van innovatieve ideeën kan tot met 23 september.

De jury kiest uit alle inzendingen 3 genomineerden per categorie. Vanaf november is de Publieksprijs geopend en kan er worden gestemd op de genomineerden van de Waterinnovatieprijs.

Categorieën - Je kunt je innovatie indienen voor een van de 4 categorieën van de Waterinnovatieprijs:

  • Aanpassen aan weersextremen
  • Klimaatneutraliteit
  • Gezond water en gezonde bodem
  • Waterschap van de toekomst

Informatie
Kijk op waterinnovatieprijs.nl voor een uitgebreide uitleg over de categorieën en criteria, en hoe je kunt meedoen.

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl