Afdrukken

'Een diverse organisatie is adaptiever en kan beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen.' Hoe speelt diversiteit een rol in de organisatie waar jij werkt? KNW Inspiratie-lunch voor een toekomstbestendige watersector, mmv Jérôme van der Maes (HHDelfland) en Marjolein Snieder (Core Crafters) op donderdag 7 oktober 2021, online van 12-13 uur.

pexels diversiteit

Inspiratiesessie Diversiteit & Inclusie in de Watersector

donderdag 7 oktober 2021 | 12:00-13:00 uur | online

KNW organiseert een serie van drie online lunchsessies over Diversiteit & Inclusie in de Watersector. De eerste Inspiratiesessie is op donderdag 7 oktober en ons uitgangspunt is dat een diverse organisatie adaptiever is en hierdoor beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor hebben we twee inspirerende sprekers uitgenodigd:

Daarna volgt een dicussie. Welke rol kan diversiteit & inclusie volgens jou spelen in een toekomstbestendige watersector?

Contact en jouw suggesties
Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp, stuur dan een e-mail met jouw vragen of opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Margot Kwee, 06-50528811.

Aanmelden voor de Inspiratiesessie
Meld je via het registratieformulier aan voor deze eerste online lunchsessie, op donderdag 7 oktober 2021 van 12:00-13:00 uur. Graag tot dan online!