Afdrukken

Wie wint dit jaar de Waternetwerk MBO-prijs? De inzendingen van vorig jaar gingen over technische en ecologische onderwerpen, over ontwerpen en onderzoek, van koelwater tot flora en macrofauna. Dit najaar wordt de MBO-prijs 2021 uitgereikt en de inschrijfperiode is verlengd: (eind)opdrachten van MBO3 en MBO4 studenten kunnen tot uiterlijk 15 sept ingestuurd worden!

KNW MBO prijs c

MBO-prijs 2021

Volg jij een MBO 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw (eind)opdracht? Of ken je een student die dit doet? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit, voor MBO3 en MBO4 studenten.

Zie Waternetwerk MBO-prijs voor informatie en aanmeldformulier. Reageer snel - laatste kans! - want de inschrijving voor 2021 sluit op woensdag 15 september.

Zie MBO-prijs 2020 voor de winnaars van vorig jaar, met hun posters, het juryrapport en de video van de online prijsuitreiking.

De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO-opleidingen en werd in 2020 voor het eerst uitgereikt. De prijs wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen.

WWbAO fondsWaterschappen