KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Wie wint dit jaar de Waternetwerk MBO-prijs? De jury heeft alle inzendingen van de (eind)opdrachten MBO3 en MBO4 bekeken, en daaruit vandaag 4 genomineerden gekozen. Wie zijn de genomineerd? Lees verder!

KNW MBO prijs c

Waternetwerk MBO-prijs 2021

Genomineerd zijn - in alfabetische volgorde:

  • Kevin Engelbracht (ROC Nova College/ MyTec Elektrotechniek) - Proef installatie beluchtingskast HHNK
  • Gino Franssen (Aeres MBO Almere) - Onderzoek naar de geschiktheid van schijnduikerfuiken om de aanwezigheid en verspreiding van invasieve Amerikaanse rivierkreeften aan te tonen
  • Pascal Lips (Koning Willem 1 college) - Inkorten hoofdleiding
  • Eva Maus (Aeres MBO Almere) - Effectiviteit van de Fish Protector binnen Waternet Amstel Gooi en Vecht (AGV)

De prijstuitreiking is op vrijdag 26 november tijdens het KNW Najaarscongres 2021.

Zie Waternetwerk MBO-prijs voor meer informatie over de Waternetwerk MBO-prijs, en MBO-prijs 2020 voor de winnaars van vorig jaar, met hun posters, het juryrapport en de video van de online prijsuitreiking.

De Waternetwerk MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO-opleidingen en werd in 2020 voor het eerst uitgereikt. De prijs wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen.

WWbAO fondsWaterschappen

 

 

 

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl