KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Werkt uw organisatie in het stedelijk waterbeheer? En heeft u dit jaar een nieuw product ontwikkeld? Of een project, proces of dienst aangeboden, iets wat nieuw en vooruitstrevend is binnen het stedelijk waterbeheer? Zet het in de spotlight door de RIONEDinnovatieprijs! Want alle inzendingen worden op de website gepubliceerd, en genomineerde innovaties gaan strijden om de innovatieprijs. Insturen kan tot uiterlijk 11 oktober 2021.

rioneddag 2021

Over de RIONEDinnovatieprijs

Stichting RIONED wil innovatie in het stedelijk waterbeheer en de riolering stimuleren. Om bedrijven en overheden de kans te bieden hun nieuwe, vooruitstrevende ideeën te laten zien, wordt elk jaar de RIONEDinnovatieprijs uitgereikt.

Hebt u een innovatief product, project, proces of een innovatieve dienst? Wellicht bent u de winnaar van 2022! Inzending van uw innovatie kan tot uiterlijk 11 oktober 2021.

De RIONEDdag 2022 is op 27 januari in Utrecht, waar de deelnemers gezamenlijk de winnaar kiezen. Afgelopen editie hadden twaalf organisaties een innovatie ingezonden, en ging de prijs naar Durofort voor hun 100% gerecyclede buis Pipelife.

Informatie
Zie RIONEDinnovatieprijs voor deelname, voorwaarden én de winnaars van eerdere editites.

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl