KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW WaterPodcast #10 | In gesprek met Marloes van der Kamp en Ingrid van den Brink over Watertransities en de uitdagingen in waterkwaliteit en in waterkwantiteit. Volg de WaterPodcasts van Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW) met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

waterpodcast

juni 2021 | KNW WaterPodcast #10

In gesprek over watertransities in Nederland, met Marloes van der Kamp en Ingrid van den Brink, beiden werkzaam bij Witteveen en Bos.

Marloes is aquatische ecoloog en bekijkt transities vanuit de waterkwaliteit. Ingrid is hydroloog en kijkt vooral naar de waterkwantiteit. Hoe zijn zij betrokken bij de watertransities in Nederland?

Beluister nu via KNW WaterPodcast

Over KNW WaterPodcasts
Ide Opdam en Dave van Balkum van Jong KNW gaan iedere maand in gesprek met een interessante gast uit de watersector. Volg alle afleveringen via KNW WaterPodcast

Meer weten? 
Zie Jong KNW en doe ook mee!

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl