KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Wat is nodig voor echte participatie, en hoe organiseer je dat? We deelden voorbeelden, ideeën en oplossingen tijdens het 2e webinar 'Vorm geven aan transities' op woensdag 9 juni; lees verder voor de presentaties.

transities 1

Participatie bij transities – hoe doe je dat?

woensdag 9 juni 2021 | 16:00-17:15 uur | online

KNW Themagroep Transitievaardigheden organiseert een serie webinars in het kader van 'Water in de 21e eeuw'. Welke transities komen op ons af in de watersector, en hoe pakken we die uitdagingen aan?

Het webinar op woensdag 9 juni 2021 richtte de focus op Participatie bij transities. Wat is nodig voor echte participatie qua middelen en inrichting? We deelden ervaringen om te leren van de ‘worsteling’ en hoe zou je het anders kunnen doen? Met voorbeelden over oa partnerschappen, de Omgevingswet, en burgerparticipatie bij het meten en beleven van hittestress.

Download presentaties

Achtergrond
Participatie bij transities - hoe doe je dat?

Organisatie
KNW Themagroep Transitievaardigheden

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl