Afdrukken

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs & Rioleringsvakdagen 2020 is de Vacaturewand van Watervacatures.nl / H2O / KNW Waternetwerk weer aanwezig op de beursvloer, én digitaal in de Next Level beurshal. Een uitgelezen kans om uw watervacature(s) te promoten. Beide events zijn uitgesteld ivm het corona virus.

AquaNederlandVakbeurs 2

Watervacatures.nl

Net als voorgaande jaren biedt Watervacatures.nl de mogelijkheid om uw vacature(s) prominent onder de aandacht te brengen tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs & Rioleringsvakdagen op 17-19 maart 2020.

De vacaturewand wordt geplaatst op de beursvloer tegenover de Fitterijwedstrijden, die georganiseerd worden door de Commissie Fitterijwedstrijden ism KNW Waternetwerk, Waternet en Waterbedrijf Groningen.

De vacatures worden tevens digitaal gepresenteerd in de Next Level beurshal, ism Aqua Nederland. Deze nieuwe beurshal is speciaal ingericht voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies gericht op belangrijke thema’s zoals de klimaat adaptieve stad en energieneutrale oplossingen. Daarnaast vinden er aparte kennisdagen plaats voor de bezoekers vanuit de waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie.

Dé plek dus om uw watervacatures onder de aandacht te brengen.

Uw watervacatures promoten

Watervacatures.nl biedt twee pakketten:

Beurs pakket voor 195 euro excl. btw

Compleet pakket voor 345 euro excl. btw

Aanleveren vacatures
Uiterlijk: vrijdag 13 maart 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Benodigde informatie: vacature tekst in Word, logo in jpg, factuurgegevens (incl. mailadres tbv de factuur en evt order/opdrachtnummer) en het gekozen pakket (Beurs pakket of Compleet pakket).

Contact en informatie Watervacatures.nl
Tamara Drevijn-Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12065758.

vacaturewand


Meer Watersector events