KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Water Alliance organiseert een reeks WaterCampus Business Cafés over ‘Water in de voedingsindustrie’ ism Van Hall Larenstein. Webinar 'Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog' is een voorbeschouwing, op donderdagmiddag 11 juni 2020 van 13-14 uur.

watercampus 0620

Urgentie en uitdagingen terugdringen waterverbruik

De twee droge zomers van afgelopen jaren hebben er voor gezorgd dat de urgentie is verhoogd om iets te doen aan ons waterverbruik. De industrie kan het zich niet permitteren om stil te vallen door een watertekort. Er blijft weinig anders over dan óf minder water gebruiken, óf water hergebruiken.

Tijdens het webinar zal Peter de Jong (lector Zuiveltechnologie, Van Hall Larenstein in Leeuwarden) ingaan op de volgende hoofdthema's:

  • Innoveren met behoud van voedselveiligheid
  • Performance fabrieken verbeteren in een virtuele omgeving
  • Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever reinigen
  • Water als ingrediënt in de levensmiddelen

Ook is er een vooruitblik op de komende thema's en sprekers. André Mepschen (Business Development Nationaal bij Water Alliance) zal ingaan op de stelling ‘Water is te goedkoop’.

Informatie
Water Alliance | Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog - webinar 11 juni 2020


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl