KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Op 2 juli 2020 wordt een geheel digitale versie gehouden van Aqua Nederland Vakbeurs. Bezoekers kunnen online rondlopen, netwerken, stands bezoeken en deelnemen aan het kennisprogramma. KNW Waternetwerk is ook aanwezig - donderdag 2 juli vanaf 13:00 uur.

AquaNL digitaal

Aqua Nederland Digitaal

Donderdagmiddag 2 juli 2020 vanaf 13:00 uur kan iedereen via een laptop meedoen aan de eerste virtuele vakbeurs voor de watersector. 

Op het programma staat o.a. een keynote 'Anders kijken naar verandering' en 3 rondes met parallelsessies, workshops en een techtalk.

In de app van Aqua Nederland Digitaal kunnen deelnemers hun eigen programma samenstellen door sessies en workshops als favoriet te markeren.

Zie het programma voor sessies en workshops, en bestel direct een ticket.

Beursthema's zijn proceswater, afvalwater, drinkwater en stedelijk water.

Ga naar Aqua Nederland Digitaal voor tickets, exposanten en meer informatie, én download de speciale beurseditie van H2O Magazine.

AquaNederland digitaal


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl