KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW WaterPodcast #5 | In gesprek met Cees Buisman, hoogleraar Biologische Kringlooptechniek (WUR), directeur van Wetsus én auteur van ‘De mens is geen plaag’. Podcast serie door Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW), met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

waterpodcast

KNW WaterPodcast #5

In gesprek met Cees Buisman, hoogleraar Biologische Kringlooptechniek (WUR) en directeur van onderzoeksinstituut Wetsus.

Ide en Dave spreken met Cees Buisman over zijn boek ‘De mens is geen plaag’, over hoe we afstevenen op een alles bepalende watercrisis en waarom intelligente mensen de taak hebben om positief te zijn over de toekomst.

Beluister nu via KNW WaterPodcast

Over KNW WaterPodcasts - Ide Opdam en Dave van Balkum van Jong KNW gaan iedere maand in gesprek met interessante gasten uit de watersector. Volg alle afleveringen via KNW WaterPodcast

Meer weten? zie Jong KNW en doe ook mee!


Meer KNW & Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl