Afdrukken

Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Of ken je een student die dat doet? KNW reikt dit najaar weer de Waternetwerk MBO-prijs uit (MBO-3 en MBO-4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Lees het reglement voor de spelregels, en laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar. Doe jij dit jaar mee? Doen!

pixabay water2

MBO-prijs - Inschrijving 2022

Doe jij dit jaar mee? Op de pagina van de Waternetwerk MBO-prijs vind je alle informatie. De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO opleidingen, en wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven.

Wie heeft vorig jaar gewonnen? Laat je inspireren door Eva, Gino, Kevin en Pascal, de winnaars van MBO-prijs 2021, studenten aan Aeres Almere, Nova College/MyTec en het Koning Willem 1 College.

HBO- en WO-Scriptieprijs - Inschrijving 2022

Schrijf jij dit jaar jouw Bachelor of Master scriptie? De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt in het najaar, gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank. Zie Waternetwerk HBO- en WO-Scriptieprijs voor alle informatie.

Laat je inspireren! De winnaars van 2021 - vanuit TUDelft, UTwente, Radboud Universiteit en Hogeschool Windesheim - maakten een poster en een vlog over hun scriptie, lees verder voor de winnende Scripties 2021.

KNW MBO prijs cbanner scriptieprijs4