KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Of ken je een student die dit doet? KNW reikt dit najaar weer de MBO-prijs uit (MBO3 en MBO4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Lees het reglement voor de spelregels, en reageer snel - laatste kans! - want de inschrijving voor 2021 sluit op 1 augustus.

pixabay water2

Inschrijving 2021

MBO-prijs
Zie Waternetwerk MBO-prijs voor informatie en aanmeldformulier. De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO-opleidingen en werd in 2020 voor het eerst uitgereikt. De prijs wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven.

HBO en WO Scriptieprijs
Zie Waternetwerk HBO en WO Scriptieprijs voor informatie en aanmeldformulier. De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan Bachelor en Master studenten, en wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

KNW MBO prijs cbanner scriptieprijs4

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl