KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Passie voor water? en onlangs jouw MBO eindopdracht of HBO/WO scriptie afgerond aan een 'water'opleiding? Stuur hem in voor de Waternetwerk MBO-prijs of de Scriptieprijs! Insturen kan nog tot uiterlijk 1 september 2022, en de prijsuitreiking is tijdens het grote KNW Najaarscongres of de Infratech. Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar, en doe mee!

pixabay water2

Stuur je werkstuk / scriptie vóór 1 september 2022 in en ding mee naar eeuwige roem, een boost voor je CV en een leuke geldprijs.

MBO-prijs - inschrijving 2022
Doe jij dit jaar mee? Op de pagina van de Waternetwerk MBO-prijs vind je alle informatie.
Wie heeft vorig jaar gewonnen? Laat je inspireren door Eva, Gino, Kevin en Pascal, de winnaars van MBO-prijs 2021, studenten aan Aeres Almere, Nova College/MyTec en het Koning Willem 1 College.
De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO opleidingen, en wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven.

HBO- en WO-Scriptieprijs - inschrijving 2022
♦  Schrijf jij dit jaar jouw Bachelor of Master scriptie? Zie Waternetwerk HBO- en WO-Scriptieprijs voor alle informatie voor het insturen van jouw scriptie.
♦  Laat je inspireren! De winnaars van 2021 - vanuit TUDelft, UTwente, Radboud Universiteit en Hogeschool Windesheim - maakten een poster en een vlog over hun scriptie, lees verder voor de winnende Scripties 2021.
♦  De Waternetwerk Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt in het najaar, en wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

KNW MBO prijs cbanner scriptieprijs4

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl